Komplimanger

Under veackan i SB fick vi många komplimanger för hur snygga vi var (är). Och vem gillar inte komplimanger liksom?! Speciellt om amn är tjej, det kan aldrig bli för mycket! Men mest komplimanger fick jag nog ändå när jag hade den här klänningen på mig, se nedan. Så fort jag lämnade hotellet glodde folk och det gick bara en halv minut innan jag blev haffad och någon berättade hur "nice" min klänning var. KUL! Sen rullade det på och folk i affärer frågade var jag köpt dem och blev lite besvikna när ajg sa Sverige.. Det är inne med neon kan jag märka, och den här härliga rosa/korallknalliga färgen är bara todiefor!

När jag såg klänningen först så var det i ett vitt exemplar som hängde inne på Gina, men den skrek student så det blev inget av det. Men när ajg såg den rosa tänkte ajg att jag ändå måste testa! Den såg ut att vara alldeles för mkt på galgen, men den växte på och var verkligen så snygg på om man jämför med när den bara hängde ute i affären. Lycka när ett plagg gör sig bättre på än på galgen, ren shoppinglycka!

För er som också vill ha den kan ni ju kolla Gina, men den finns nog inte kvar då jag köpte den i våras. Tänkte slänga ut en bild på ryggen sen också, det är den som gör hela klänningen, så naaajs!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo