Nytt in!

Nu drar jag på mig min ursnygga sportbh från Victorias Secret och kör en kort, lättare runda på gymmet med mannen. Han har ju spelat match och jag har träningsvärk så det blir inte det mest effektiva passet, kör lite lätt mage tänkte jag.
Imorgon är det jobb igen, längtar efter helgen redan! Hehe 😘






Mia

Supersnygg! Får man fråga vilken storlek du beställde mot vilken storlek du har här hemma? Har själv tänkt beställa från vs flera ggr men det slutar alltid med att jag fegar ur eftersom jag är så osäker på storleken!
Vänligen Mia

Svar: Den är superskön, beställt en till i vitt också eftersom jag är så nöjd! Jag beställde 32 D eftersom det var största kupstorleken dem hade i 32 (70) som underband. Den motsvarar 70D/70DD här hemma (dem är liiite små i stolekarna men sportbhn funkar då jag vill ha den tajt när jag springer). Har köpt deras bikini och BH också och i Sverige har jag 70D/70DD/70E men dem är små i kupstorleken så skulle tipsa dig att om du ligger mellan två kupstorlekar ta den större. Jag kan verkligen rekommendera VS, var själv osäker men deras enorma service och superkvalitet gör att jag redan beställt två gånger ;) Fråga gärna om det är nåt annat du undrar över!
Sofia Tjernberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo