Badkar...

Vad tycker ni om badkar?! Antingen känns det som att man älskar dem eller hatar dem. Jag ska i alla fall ha ett badkar i huset, även om Robin hatar det. Framtida barn vill ju också bada, och jag är en riktig fisk - jag älskar att bada! Det bästa med att bo i hyresrätt är att vi inte betalar för förbrukningen av varmvatten, för jag har badat väldigt mycket :)
 
Det som är bestämt är att det blir ett ovalt fristående badkar! Men vilket är ju en hel vetenskap. Det är dyrt, svårt och många ser likadana ut. Jag vill provligga badkaren också och att hitta alla och testa dem är inte det lättaste. Här är två vi funderar på, där det översta finns att testa vilket ajg också gjort. Det är skönt att ligga i och det är snyggt, men jag vill ha ett lite större badkar, gärna 180cm långt istället för 160, och gärna 80 cm brett.. Och då finns inte "sense" med dem måtten!
Grrr...
 
 
Westerberg Sense
Westerberg Deep r 1800
 
Sense är helt klart snyggast men Deep är störst och rymligast.. vilket ahde ni valt?!
 
 





#Ensomogillarbadkar

Vi har ju kommit överens om Sense?? =)

Svar: det är så litet, där ryms inte både vovvar o mamma :(
Sofia Tjernberg

Malin

Vi bygger i Ekängen och har valt Westerbergs Deep. Mest för att det var på erbjudande hos K-Rauta. Ingen av oss är särskilt intresserade av att bada, men vi har gott om plats i badrummet och tänker dom du att det kan vara bra att ha i framtiden om det kommer barn :).

Svar: Tack för tipset!! Tycker ni att det verkar tillräckligt djupt? Om dem har det på K-Rauta ska jag nog svänga förbi där imorgon :)
Sofia Tjernberg

agge björk

hade valt sense, det andra ser klumpigt ut, kram Agge

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo