golvproblemen fortsätter..

Hej alla, nu var det fredag igen! Fredag innebär som vanligt lunch tillsammans på stan och sen ahr vi alltid något att göra till huset..
Idag tittade vi på golv... igen... Tittar i princip varje dag på nätet och så mycket vi kan i affärer. Golven på nätet är ofta inte ens lika hur de ser ut i verkligheten!
 
Igår och idag var vi på Colorama och kikade. De har bl.a. Berg och Berg, Tarkett och Arena som tillsammans med Kährs tre golvfabrikat vi kan tänka oss.
 
 
 
 
Lite för markerad fasning för vår smak.. blir lite för mycket raka linjer över det hela.. Känns också som en för ljus nyans som nästan ser ut som laminat och det vill vi inte ha! Träkänslan är viktig.
 
Vitlaserad furuplank från Berg & Berg. I så fall till övervåningen. Vi ÄLSKAR detta men det är för mjukt att ha på de allmänna ytorna tyvärr.
Vit/grålaserat ekplankgolv från Arena. En av dem vi kan tänka oss!
Grått askgolv, 3 stav tyvärr och vi vill gärna helst ha 2-stav eller 1-stav.. Annas hur fint som helst!
Tarketts variant på Kährs Falsterbo som är vårt första/andraalternativ. Står mellan Kährs Falsterbo och ett vitlaserat enstavs ekparkett.
 
 
 
 
 
Det var allt för den här gången! Nu är Robin galen för han vill se film och jag har datorn. Vi ska se Hobbit 2 så att vi kan se 3an på bio här i veckan. Hundarna tuggar ben i soffan och vi ska mysa ner oss. Imorgon ska jag äntligen få träffa Sofia som kommer ner från sthlm. På kvällen ska vi fira Lina som fyller år- längtar efter en riktigt härlig tjejkväll! ♥





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo