Fredag igen

Jahapp så var det helg imorgon igen! Men det känns inte som så för mig eftersom jag ska jobba från 8.30-19.30 både lördag och söndag.. Pust. Mycket slit för lite. Men det är roligt också emellanåt :)
Har precis varot och lämnat Robin på bussen, han ska åka till Timmy i Göteborg nu. Dem ska till Malmö imorgon och kolla
 
på bägge semifinalerna i JVM (Hockey för er som inte hänger med). Önskar jag kunde följa med men jobb och pengar går först!
-
Hade en uppgift att klara av idag vilken var att byta ett par träningsskor till en större storlek. Mina fötter är alltså så fuckade. Min högerfot behöver en storlek större än min vänsterfot så den fick vinna även om vänstran var helt lagom! Ååå kan det inte vara högerskon som man får prova i affären?! Då hade den säkert varit uttryckt och alldeles lagom vid det här laget.. SUCK.
-
-
NÄsta helg blir inte heller någon vila för då dömer jag på lördagen och sen har vi Sveriges Största Visningshelg på söndagen. Ska visa två bostadsrätter och ett radhus.
 
Bostadsrättsradhus i Haninge/Ullstämma. Inflyttningsklart för den som behöver ett boende snabbt! 5 rok och trevlig planlösning. Ligger också på hörntomt med inglasat uterum, riktigt bra läge i området!
3 rok i Ljungsbro med härlig utsikt över fälten och stadens siluett! Både uteplats och balkong. 89 välplanerade kvadratmeter!
Mycket populärt radhus byggt av JM 2010. Allt är toppfräscht och helt i nyskick. Ypperligt läge  invid Vallaskogen som är ett av Linköpings absolut mest populära områden! 150 kvm med egna förråd och egen carport. Allt man kan önska nära city!
-
-
-
-
-
-
Nu ska jag gå och handla en sallad till imorgon så att jag överlever en hel dag i idrottshallen! Ni träffar mig i Campushallen hela dagen då Futsal DM står på schemat! :)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo