6 dagar

För mig är det numera vardag att jobba 6 av 7 dagar i veckan som kanske motsvarar 50 timmar jobb i veckan. Det är ganska mycket. Lägg då till att jag alltid är tillgänglig på telefon, samtalen börjar t.ex. Kl 09.00 en lördag och 08.00 på vardagar. Sen är det fullt med mailkonversationer, sms och samtal fram till 22 på kvällarna. Det är riktigt hektiskt men vet ni? Jag älskar det. Jag älskar att åka till jobbet och veta att jag har massor med saker att göra, att jag ont behöver sitta sysslolös och försöka hitta på saker att göra för att få tiden att gå. Så här vill jag alltid ha det. Det ger mig tillfredsställelse och som ni alla vet jobbar mäklare på provision - så det innebär också att jag får lön och kan spara pengar. 
-
Idag då. Jag har bland annat visat ett fritidshus och en villa, för att sedan åka hem och hämta hundarna och åka till kontoret för att skriva kontrakt på Grangårdsvägen. 
Utsikt från fritidshuset. 


I Rimforsa. 
Efter det handling och sen mat. Sen var den här dagen slut. Tur vi hann med en långpromenad igår! Hundarna är verkligen överlyckliga när de får springa lösa på stora ytor och bara jaga varandra. De sprang i cirklar i full fart och med tungan ute, man bara såg glädjen och det gör mig helt varm inombords. Önskar vi kunde bo där så man bara behöver gå genom skogen för att komma ut till hagarna. En dröm helt klart. Men så långt har vi inte nu, 5 min promenad ;)








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo