Deppigt

Deppig är vad jag är just nu och vill ingenting. Jag insåg för en vecka sen att domarkursen är utom räckhåll- jag hinner inte helt enkelt. Jag vill jobba så mkt som jag gör samtidigt som jag vill rida och döma. Och vara med Robin, resa, vara med kompisar, åka till familjen och träna hundarna. Varför måste man välja? Och VAD ska man göra? Jag blir bara deprimerad över att jag inte hinner med allt jag vill göra och känner mig rätt värdelös just nu. Alla andra domare hinner ju? Tänkte döma varannan lördag eller nåt! Det hade varit lagom... Jävla bajs och skit. Ja jag tänker vara otrevlig och barnslig men jag vill ju det här, vill ju döma! 
------

/ från mäklaren som alltid jobbar och vill göra allt. 






Hanna - Min vardag, smycken och mode

Trist att du inte hinner allt du vill. Det känns dock som att du måste välja och just nu verkar det valet vara jobbet. Det är helt okej. Om du vill kan du ju anmäla intresse till steg 1utbildningen som kommer vara i Norrköping senare i vår så kan du i alla fall hålla igång med ungdomsfotbollen. //Hanna, ÖFF:s damcoach.

Svar: Ja det är supertråkigt. Men när man har det jobb jag har och arbetar på 100 % provision så väljer man alltid det först. Annars vet jag att jag har panik varje månad över hur jag ska kunna betala räkningarna nästa månad. Jag vet att jag kommer att fortsätta döma, och jag vet att jag är född till att göra det. Nu får jag dock jobba hårt i år för att kunna köpa hus och sen kan jag satsa igen till nästa år! Tack för förståelsen, inte många som förstår stressen! Kram
Sofia Tjernberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo