Sveriges framsida!

Jag är nu i Götelaborg! 3:e gången i mitt liv och det känns väldigt bra! Känner mig varm i hjärtat som äntligen får träffa en av mina absolut närmsta vänner, den som jag känt längst, min semla, mitt ägg. Helt otroligt, hon är lika snygg och ser exakt lika ung ut som för 5 år sedan. :) underbart! 
Imorgon ska vi göra stan och det kommer innebära en sjuk massa ont i fötterna så det känns bra att vi laddade upp med hemmagjord pizza ikväll. Emlan gjorde en variant med pesto istället för tomatsås och sen gjorde hon en egen deg-mästerklass på det och jag känner att jag ligger lite efter i matkunskaper! 
Hoppas götet bjuder på liiite bättre väder imorgon så blir det über. Natti natti på er!




Sen hade vi problemet med sttykbrädesöverdraget... Emelie säger glatt att hon ska hämta ut ett paket för att hon internetshoppat! Ah säger jag, kommer jag bli avundsjuk? Innan jag avslutat meningen berättar hon att det är ett strykbrädesöverdrag..Jahapp. Så roligt var det :) men att bestämma hur man ska dra på det, om den gamla vadderingen ska vara kvar etc, det är inte det lättaste. Tur Google finns håkon. Tror inte dem förstod att jag tyckte dem var rätt söta i diskussionen, fniss! ❤





Semlan

<3 Kom tillbaka snart!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo