en olugn lördag

Lördagarna den senasted tiden har varit rätt lugna här hemma. Robin jobbar varnnan helg så när han inte är hemma brukar jag sova ut och sen hitta på något men idag hade jag istället fullt schema. Inledde dagen i stallet med evve. det var efterlängtat både av mig och av Maya o Milo. Maya älskar hundisarna som vi kallar dem, Coco, Leffe och Frank. 
Red en ny häst idag, Evve har ofta nya hästar, Zantina heter hon - 10 årigt sto, KWPN. Riktigt trevlig tjej som efter lite test skötte sig jättebra. Fin i kroppen och kommer bli roligare att rida allt eftersom hon får bättre kondis. Väldigt mjuk i munnen och det uppskattar jag eftersom jag rider på mkt känsla och lite kraft. Ska bli kul att rida henne även nästa gång.
Här nedan är film på henne från när evve red härom dagen.
 
 
Efter det har jag o Robin varit och kollat på LM, futsal, i sporthallen. Också en annan rolig aktivitet men det är roligare att döma än att kolla på såklart. 
 
Helet slut är jag efter att ändå inte gjort så mkt, men jag är trött för det mesta och det här gråa vädret hjälper inte till direkt. Imorgon blir det Billa Gård och inredning för hela slanden på fm/morgonen och efter det har vi visning på Rotegatan. Säljstarten är på måndag så kommer bli hektiskt både imorgon och i övermorgon!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo