Jag är sämst, jag vet!

Alltså mina uppdateringar suger! Jag har ju verkligen längtat efter att få fixa allt med huset och äntligen bestämma saker.. och nu ska allt plötsligt bestämmas direkt och jag har verkligen inte tid! Blir galen på det, jag vill ha kontroll på allt, men sanningen är den att om fokus ligger på att jobba för min del, så har vi ju faktiskt möjlighet att välja mer tillval. Det blir dyrt det här huset för vi väljer tillval på allt.. hmmmm... men det blir götfint! :) Hoppas jag!

I fredags var det så dags för första besöket inne i huset för min del, väldigt speciellt må jag säga, första gången i huset som jag faktiskt ritat helt själv! Galet. Vi skulle träffa elektrikern där för att prata el, och nu har vi fått ritningarna med hem och sitter och funderar på var vi ska placera uttagen för taklampor, spotlights, utebelysning, lampknappar, eluttag m.m. Det är en del att tänka på och el är svindyrt. En spotlight går på 1700kr, så ni kan ju själva räkna ut att det inte blir spotlights i varenda rum....
 
Vill ni se bilder?
Här kommer det några!
 

Här är jag i framtida duschen, det blir en dubbeldusch, takduschar från Tapwell.
Till vänster i bild, till vänster om fönstret kommer det stå ett fristående badkar, på den väggen till höger om duschen hamnar handdukstorken och på väggen till höger som inte syns hamnar handfatet/kommoden.
 
Här är allrummet på övervåningen, det är tre höga fönster i mitten, likadana på bägge sidor om utbyggnaden och ett runt uppe i mitten, upp till nock är det 3.80m.
 
En bild på badrummet igen.
 
Avslutar med en bild på vårt favvosideboard som vi längtar efter att få köpa:
 
Från A2
 
 





Mammi

Ok... dina uppdateringar är kanske sämst😁, men jag älskar dig mest ändå! Längtar att komma och se huset irl! 💗🏠

Anonym

Hej på dig! Hittade din blogg när vi kollade på fönster till en utbyggnad😃.Undrar bara vad ni har tagit för storlek på fönstrena i allrummet?skulle vara skoj med ett svar👍😃/Lena

Svar: Det var en bra fråga! Får nästan kolla på ritningarna.. Men det beror ju så klart på hur högt i tak ni har?
Sofia Tjernberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo