Garage på g

I helgen fick jag hjälp av bästa lina, Markus (och Felicia (lite på slutet)) med att spackla garaget! Nu ska det slipas och målas i helgen och jag längtar SÅ mkt efter att få köpa hyllor och börja slänga upp allt som är i kartonger. Ska bli SÅ skönt!!!
Ni får se allt eftersom :)




Och sen gjorde jag trösklarna en omgång till.. Händer inte så mkt så jag har kontaktat snickarlaget som gjorde trappan för att få beskrivet hur dem gjorde! Kommer aldrig få de här lika vita som golvet. Blir så leds. Det skulle vara två lager och efter tre lager är det långt kvar.......
det blir fläckigt med så jag måste slipa mellan varje. 







Per

Vi uppmärksammade problemet med trösklarna tack vara din blogg. Tror vi kommer ha samma sorts golv (N-S). Vet inte vad ni har för märke på innerdörrarna, men vi kommer i alla fall att ha Dooria. Tog kontakt med dem och de sa att de kunde leverera trösklar matchande golvet N-S. Däremot blir de trösklarna utöver de ordinarie, alltså det vill säga att de skickas separat och vi får två till varje dörr. Är inte helt hundra, men jag har för mig att det rör sig om ca 500kr per tröskel. Har dock inte sett dem än då vi inte kommit så långt än med huset. Det kan ju rent av vara så att dina egenmålade blir till att passa bättre i nyans. Lycka till.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo