Kakelinspo

Det börjar inte direkt bli dags för oss att välja kakel och klinker ännu men vi lämnade in en offertförfrågan förra veckan till kakelfirman vår husbyggare samarbetar med. Vill inte helt avslöja än vad vi önskar, och vi har heller inte bestämt helt. Eftersom vi vill ha större plattor så blir det dyrare med sättningen, det tar också längre tid eftersom man t.ex. på väggarna inte kan sätta allt samtidigt eftersom det blir för tungt. Vi får också betala extra om vi vill ha kakel i t.ex fönstersmygar, nischer etc, vilket vi nog vill ha..
 
Det lutar åt jordnära toner, grått och sandfärgat med vitt, åååå vad jag längtar! Nu kanske vi äntligen kan sluta bråka framför spegeln i badrummet när vi får gott om plats!
Att tänka på är att vi får betala undefär 500kr extra/kvm för det kakel vi vill ha - det blir rätt dyrt!
 
Vet att många vill ha betonggolv nu också, det är så himla snyggt, men vi satsar på klassiska plattor i badrum och trägolv i övriga ytor (förutom hall och tvättstuga såklart). Fördelen med golvklinker gentemot ett betonggolv är dessutom många. Du behöver inte behandla plattan och den är helt okänslig för fläckar och repor. Plattan är lätt att hålla ren och håller i all oändlighet. Golvklinkern är också lättare att lägga in. Likväl som betongen är klinker ett naturmaterial och ett bra miljöval.
 
Här kommer några fina plattor!

 

Bricmate Limestone Light Grey

samma platta:
 
stenbolaget.se - 895 kr/kvm
 
 
 
Klinker Concrete mass ljusgrå, 755kr/kvm - 60x60cm
kakelspecialisten.se
 
 
 
 

BRICMATE K66 CEMENT LIGHT GREY

stonefactory.se, 1.44kvm kostar 849kr.
 
De plattor vi fastnat för får ni inte se än! ;)Här nedan kommer lite inspirationsbilder!
 
Deet här, ovan, är min favvo! Önskar jag visste vad det var för plattor!!!
Det här, ovan är superfint också, och på hennes blogg såg jag vad det var för kakel och att det, döm av min förvåning, hade sjukt bra pris!
Konradssons Kakel, 

CEMENT IVORY BEIGE 395kr/kvm

Nedan ser ni, igen, "cement" från kakelspecialisten.
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo