SEMESTER

Som ni kanske förstått så är det semestermode ON! Det innebär Intr semester för huset såklart, men vi har åkt till Italien så lejde bort målningen av huset till en firma. Så när vi kommer hem så är det färdigmålat - så skönt! Är supernöjda med färgen, har sett många som målat vita hus i en för glansig färg och det är verkligen inte snyggt - vår är alldeles lagom (i vårt tycke)! Färgen är från Nordsjö one Supertech. Råder er att pruta när ni ska köpa färg för ett helt hus, vi fick ett bra pris direkt när vi bad om deras lägsta möjliga pris!

Vad händer annars i huset? Det ska muras kamin, sättas innerväggar ( de som inte redan är färdiga) och sedan börjar de säkert sätta gips snart. Vi har ju i hela huset osbSkivor bakom gipsen på väggarna - något jag verkligen rekommenderar! Då kan ni skruva upp hyllor etc utan problem och slår man i ett hörn så går det inte sönder så lätt!

Det jag längtar efter mest är att se golvet live, vi har lagt över 50.000kr extra utöver standard för att få ett enstavs Ekparkett och har bara sett en provbit om en kvm. Haha. Är så spänd på det!! Nu får det gärna ha hänt lite i huset till vi kommit hem!

Förresten, hej från Italien!!












Maria Ekström

Dom var uppe och fixade på taket idag vad jag såg:) kanske förberedde för kaminen:) vad fick ni för pris på färgen?
Tack för kommentarerna förresten. Det jag stör mig mest på egentligen är att jag ställde frågorna men svaren jag fick stämde ju inte med verkligheten. Att det gick åt mer än vad man trodde kan man ju egentligen inte säga nåt om (fast grannhuset jag pratar om är det svarta lågeneegihuset och jag har svårt att tro att det skiljer så mycket på några ynka meter. Det är ju gammal åkermark=bästa förutsättningarna vad jag har förstått)

Svar: Ååå, hoppas!! Vill så gärna att det ska hända saker nu!! :) nånting på 1600kr - rätt bra ändå känner jag, den andra vi kollade på kostade över 2000..
Jaha, men då är det riktigt dåligt - rätt info är ju väldigt viktigt!! Nej det är sant, det ser ju ut att ligga hyfsat lika - det skulle vara om de stötte på nåt oväntat då men då kan de ju upplysa dig om det! Be dem förklara sig bara, det är varken otrevligt eller konstigt, bara vaket av dig att be om info!
Sofia Tjernberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo