Tempo ner

Nu när tempot på jobbet gått ner vet jag inte vad jag ska göra.. Plötsligt känner jag mig missanpassad, stressad, rastlös och irriterad. Jag trivs inte med att ha det såhär lugnt och önskar bara att allt var som det var för en månad sedan. Då behöver jag liksom inte "tänka" så mkt utan dagarna flyter på, jag funkar och mår bra! Nu är allt tråkigt.. Det känns lite som att jag bara borde göra det jag är bra på - vilket är att jobba! Därför har jag nu några kvällar varit ute vid huset och målat för att ha ett fullt schema. Men nu när det regnar och ska regna i 1,5 vecka blir jag galen!!

Annars är det en del värderingar och nån försäljning, sen upplåter vi etapp 3 på Rotegatan så det är en del att göra inför 23:e då det är kontraktskrivning. Älskar projektet på Rotegatan och kan rekommendera alla att köpa lägenhet där som letar ny 1, 2 eller 3rumslgh! Jag som jobbar på villamarknaden märker mest av årstiderna och säsongerna som varierar kraftigt, lgh säljs dock mer kontinuerligt under året. 




Fördelen med mitt jobb är att man kan stanna på lekpauser Mellan mötena när man får tid över i rätt område! Hittade två solstrålar i Berg igår 💗





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo