Hallmöbler

Alltså det här med möblering av hall är jättesvårt! Nu har man ju ingen aning om hur det kommer kännas, men efter att ha varit inne i huset så känns vår hall riktigt luftig och ljus.. och det borde den ju kännas med tanke på att den är 19 kvm stor (!). I hallen vill man ha: avställning för skor man själv använder dagligen (även om vi själva kommer gå ut genom groventrén de flesta dagar) samt för gäster, dold förvaring av skor vi inte använder dagligen, avhägning av ytterkläder vi använder dagligen och mer sällan, plats för gäster att hänga av sig, förvaring för vantar, mössor etc, någonstans att ställa eller hänga väskor, plats för bilnycklar, plats för bajspåsar och koppel till hundarna, spegel m.m. Nämde jag att det ska vara snyggt också? Ja det är många saker som ska in under samma punkt där!
 
 


Dold förvaring behövs, med avställningsyta ovanpå :)
 
Tänkte kanske en byrå vid ena väggen, den till höger, den är 1,5 meter bred.
Här klassiska byrån Snö A3, 8.950 kr. 90 cm bred. 
 
 
Det blir ingen hatthylla! Däremot behövs ju en skohylla.. men vill hellst inte ha en som står på golvet, så jobbigt att komma in med dammsugaren under! Den här från ett av mina favoritmärken gillar jag dock!
Från Normann Copenhagen, 1800kr.
 
 
Sen tänker jag mig att det får hänga sådana här läderstroppar på ena väggen, där blir det två krokar för mina två jobbväskor och två för en fin jacka och en sjal.
2,pack stropp från by Lassen, 439 kr.
 
 
Mer kommer!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo