tapeter & färg

Var och snabbkikade på tapeter igår när vi var och skulle köpa fasadfärg och penslar. Barntapeterna är allra finast! Men det lutar åt mest målade väggar i vitt och sen några väggar i kalklitir i sovrummen och arbetsrummet.
Fasadfärg blev Nordsjö One Supertech för att få den i äkta Nordsjövit. Vår fasad är målad med grundfärg en gång, sen en strykning med nordsjövit täckfärg Alcro Bestå. Så vi behöver bara måla en gång och takfoten två gånger. Skulle ha börjat idag eftersom det skulle vara bra väder men nu har det redan börjat regna... skulle regna 2 mm mellan 14-18 men det var ju bara bullshit. Oväntat.
 
Då var det bara det där med vilken vit kulör vi ska ha inne.. alltså jag blir galen. 0502-y är uteslutet, den är nikotingul, stockholmsvitt är samma sak. 0300-n är för vitt, kanske kommer ha det som takfärg. det står mellan 0500-n och nordsjövit på väggar och listverk, alternativ att vi tar en annan kulör som är något mer bruten än 0500-n för att inte fönstren ska se gula ut. Alltså. bara det inte var så dyrt att byta fönstren så hade vi gjort det och sluppit problemen!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Så fin tapet till ett flickrum :)
Från Majblomman, en dov tapet, hade passat som fondvägg i ena sovrummet.
 





Michaela

Hej. Hur upplever ni eran vita väggfärg mot fönsterlisterna? Valde ni 0500N och är ni nöjda med det valet?:)

Hur upplever ni ert golv mot en grå vägg om ni nu valde någon sådan färg nånstans?:)

Mvh
Michaela

Svar: Vi har 0500n på nästan alla väggar och sen hade vi platsmålning av fönsterlister, fönsterbräder och fönstersmygar- också i 0500n. Även innerdörrar beställde vi i 0500n. Mycket nöjda, det värsta jag vet är att se andra som valt nikotingula dörrar ;)
Jag kan lägga upp en bild på gästrummet, där valde vi gråa väggar (tror 4500n eller liknande) och sen en vägg i vårt sovrum (6500n) och jag tycker det passar bra! 🙏👍 bilder kommer!
Sofia Tjernberg

Anonym

Kul att se bilder från ert sovrum och gästrum :)

Svar: Det kommer efter städningen idag! :)
Sofia Tjernberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo