Topp 3, topp 1!

Ja alltså vad händer?! Det är så GALET att jag inte ens vet var jag ska börja. Jag dör lite hela tiden, gråter lite, skrattar, fattar ingenting, tycker att allt är vettigt, ovettigt, oförtjänt, välförtjänt etc. JAg har jobbat hårt, både när jag pluggade och nu när jag jobbat.. men aldrig trodde jag det här. Visst jag trodde att topp 20 var möjligt om det gick jälvligt bra, vilket det gjorde förra året och jag kom typ 35-40 nånstans och trodde det skulle vara svårt att toppa.. Det trodde tom med kära man. MEN ALDRIG trodde jag det HÄR! Jag loggar in i tisdags efter en 8:e plats tidigare i veckan och under helgen... sen ser jag det här:
4:a!!!!! Bara 70.000kr från pallplats! Ååå ajg vill så gärna synas där på topp 3, där man alltid syns oavsett vem det är som loggar in! Satt och drömde mig bort och undrade hur de gjorde som var topp 3 på kickoffen.. och nu är jag själv där efter första kvartalet. Och då sålde jag bara 1 objekt i januari!!!! När man ligger längre ner i listan ser man sin egen placering, de två framför och bakom, närmaste 100-tal och topp 3.. men när jag loggade in såg det ut såhär: bara topp 6! Inget annat. Och jag där som enda kvinna. Nu när jag tittar tillbaka på det här är det så sjukt.. jag fattar det knappt. av 1200 mäklare i kedjan, i hela sverige.
Det här då?! JO JAG LIGGER 1:A i hela Sverige som villa/fritidshusmäklare. Har inte sålt några fritidshus dock :)
3:a totalt i kedjan på omsättning ex nyproduktion. Nyproduktionen räknas inte in i totalen.. dock syns den på topplistan på sfären.. Och han som är etta där har sålt 110 lgh som är nyproduktion så ingen kommer att gå om honom i år.. men på de RIKTIGA listorna är jag 3:a i totalen. Ett mål har alltid varit att komma före Magnus i Norrköping :) Här ovan ser ni också min grymma kollega Emelie JOhansson, en sann inspiration för mig var dag! Hon jobbar som bostadsrättsmäklare.
 
 
Firade under helgen med shopping!



Blus, Stockhlm
Kofta, Stockhlm
 
från MQ
Det blev också:
En likadan i rosa:
Ett par skjorts från Filippa K
En kjol,
 
Och en trenchcoat:
 
Plus en klänning, två toppar, strumpbyxor (köper 10 par i veckan och de jag köpte nu försvann hemma första dan).
 
Har nu också beställt lite extra belöning:
 
 
 Har nu sneglat på en klocka i rosé också att varva med mina i guld och silver.. och matcha örhängena såklart :) Sen står ett par nya solbrillor högst på listan att handlas hem!





Mammi

Grattis grattis grattis mitt älskade hjärta!!! Du är en riktig kämpe och såååå värd all framgång! Stor kram👏👏👏🏠🌹🌹🌹🌹🎂🎁🌺💐💖

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo