Vilken helg!

Först en fullspäckad konferensdag där jag tryckte in kontrakt före och efter, julbord, sen kom ju pappa, isolerat garaget och sen avslutat med ett kontrakt ikväll. Det närmar sig avslut på året och jag vet inte hur det känns; halvt panikslagen, stressad, glad, stolt, förväntansfull, nervös, besviken etc! Jag ligger 6:a på topplistan just nu av 1200 mäklare och på vårt intranät har vi en "racingbana" där man kan se sin placering och omsättning. Den både triggar och stressar mig! Förra året kändes det otänkbart att vara så högt upp men nu är det så nära och jag vill SÅÅÅÅÅ mkt komma topp 10 i hela kedjan. Det vore mer än en dröm. Men har inte så mkt i kalendern framöver så jag hoppas innerligt att jag klarar det, det är sjukt jämnt i toppen!! Har ingen bra magkänsla.. Är så stressad och nervös!! Ååå vad jag vill detta!!
---
Nu har vi fikat och är supertrötta här hemma. För trötta för att gå till sängs! Haha. 
Men kolla vad vi gjort. Framförallt måste jag skriva att jag själv isolerat hela vinden på garaget, 42kvm. Krupit, ålat, slagit i huvudet, blåmärken på rumpan, isolering som kliar m.m. Bäst är när jag fick ligga längst in på mage på bjälken för att få in skivan längst in mot takfoten.. Och samtidigt tråckla med elrören. Pehw, men känner mig så grymt duktig :) och min man och pappa är fantastiska! De har varit o köpt allt i flera omgångar, isolerat, satt diffspärr, osb, gips, skurit isolering, mätt o grejat. Alltså, pappa kan ju allt! :-D och nu har bobbin lärt sig massor! Kanske vi tom kan göra klart taket själva!? ;)



Före

Efter! Haha det blev lite mörkare trots att det var mitt på dan! 

Vi ska nog till en början inte ha något golvat.. Kanske tre, fyra spånskivor men vi vill inte bli såna som samlar på sig massa skit! Imorgon ska jag istället åka och köpa lagerhyllor på älskade byggmax och sortera upp lite kartonger. Men sen då? Det ska ju spacklas o målas också ;) men mamma kommer över jul så tänkte att vi skulle göra det!


Sen ska trösklarna göras klara innan jul också!! 





Mammi

Ni är sååå duktiga!👏🏼👏🏼👏🏼

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo