Förmiddagsstök!

Sitter i vardagsrummet och ser solen strålar in!! Vårt hus badar i ljus!! Om en timme kommer bäatislina och bästismarkus o fikar med oss, alltså jag har världens tur som har stans bästa florist som vän!! Vad hade jag gjort utan henne?! Antagligen köpt nya blommor hela tiden för att jag tagit död på alla 😂😂✌🏻️ har stökat runt hela fm, plockat o donat, ärligt talat tar det nog aldrig slut, åtminstone inte innan sommaren. Igår köpte jag början på vår stringhylla som ska sitta mitt emot där jag är nu, Robin är skeptisk men jag är stensäkert - det kommer bli magiskt snyggt (host, dyrt, host)!
Nu ska jag leta reda på en roller så jag blir av med allt damm o hår på kläderna sen ska jag nog till Colorama och köpa latex! Vi hörs senare!

Från min vy, lite lagom kaos :)





Emelie

Hej,

Otroligt fint hus ni har!
Vi är också i hustankar och jag såg er fina kamin. Det är exakt en sådan vi funderat på men har haft svårt att hitta priser och leverantörer på internet, skulle vara så snällt om du skulle kunna tipsa oss om er leverantör och sen kanske om ni/du vill dela med er av vad er kamin inkl installation gick på för ungefärligt pris?

Mvh Emelie

Svar: Tusen tack! 🙏❤️ spännande, var vill ni bygga?! Spartherm är vår insats ifrån, sen är resten ritat av en tysk arkitekt. Totalt gick det på ungefär 160.000kr för allt :)
Sofia Tjernberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo