Men titta!

Titta, Robin skickade bild till mig igår att vi har fönster ovan entrén nu och även ytterdörrar! Och utebelysningen är uppe!

På tal om belysning, läste på en blivande grannes blogg om el. Till alla er som bygger eller ska bygga, försök tänka ut så mkt som möjligt innan - det är skitsvårt att ändra efteråt och dyrt, men också är det SKITSVÅRT att veta allting innan, var man vill ha uttag för lampor etc när man inte bott in sig. Är så nervös för det. Vi kommer ha 13 lampor utvändigt, spotlights i kök, bägge badrummen, hallen, trappstegsbelysning, spottar i fönstersmygarna i entrén, sen har vi valt extra lamputtag, el till garage, , tomrör till trädgård, Renova uttag (12.000kr extra) spotlightskenor, ja jag minns inte allt men vi har inte gått all in, och vi landar på ungefär 100.000kr i extra elkostnader och då har vi inte räknat in kaminen som säkert går på 5.000kr. 

Så för er som vill ha mkt, det kostar! Men svårt också att ändra i efterhand varför vi valt till så mkt redan i tidigt skede!!







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo