Trappan!

Många turer med den här jäklarns trappan. Först var formen fel, sen var den för stor så vi skulle slå i huvudet, sen skulle vi hitta rätt nyans som matchade golvet. Snickarlaget hittade verkligen en bra nyans som matchar golvet och trappan är SÅ snygg!! Vi har valt underliggande, indragna vangstycken målade i 0500-n, stående spjälor i rostfritt (man får inte välja liggande pga byggkraven från kommunen - annars hade vi valt 3 st liggande(nog bra ur barnsynpunkt att det blev som det blev)), rund handledare i massiv ek och L-formade trappsteg i massiv ek, viloplan i massiv ek. Vid viloplanet sitter två spotlights/downlights! 










Cecilia

Hej,

Har kikat runt nu och huset ser superfint ut! Hamnade här då jag googlade på Kärhs golv. Vi håller precis på att bygga hus och har valt samma golv som ni, har funderat mycket på vår blivande trappa så är såklart nyfiken på hur ni lyckades få den att stämma så fint med golvet?

Mvh Cecilia

Svar: Hej! Vi beställde trappan via snickarlaget som tog fram en egen olja/lack till oss, sen fick vi en provbit som vi kunde jämföra med och godkänna och det gjorde vi, blev superbra även om strukturen är lite annorlunda :) vi använder deras olja nu snart till trösklarna också!!
Sofia Tjernberg

Michaela

Hej,

Jag undrar om ni har någon ncs-kod till färgvalet av trappsteg samt ledstång?

Roligt att följa husbygget om än jag hittat hit lite sent.

Svar: Hej! Kul att du gillar min sida :) tyvärr inte, den är blandad speciellt för att matcha vårt golv! De fick prova sig fram.. :/
Sofia Tjernberg

Ida

Hej Sofia!
Hittate din blogg efter mycket googlande av både golv, dörrar och trappor. Vilken fin smak du har👌🏻 Jag har en liten fråga om trappstegen. Vi har varit på atab trappan och säljaren där rekommenderade inte trappsteg med integrerad barnskyddslist då man lätt kan fastna med hälen när man går ner och det gör förståss jätte ont. Min fråga till dig: Är detta något du varit med om?
Tack för en inspirerande blogg😊
Ha det gott! Hälsning Ida

Ida

Hej Sofia!
Hittade till din blogg efter googlande av golv, trappa, dörrar och grått tak. Väldigt fin smak👌🏻
Har en liten fråga om trappstegen. Vi var på atab trappan och säljaren där rekommenderade inte integrerad barnskyddslist då man lätt kan fastna när man går ner och de gör förståss väldigt ont. Min fråga till dig: Är detta något du upplevt?
Tack för en fin och inspirerande blogg😊
Hälsning/Ida

Svar: Tack va gullig du är :)
Vi fick ingen sådan rekommendation innan, jag gick helt på det estetiska. Faktum är att den enda som lyckats fastna med hälarna är jag - jordens största klantarsel.. 🙈😂 säg gärna till om jag kan hjälpa er med något annat!
Sofia Tjernberg

Ida

Hej igen!

Kul att se hur ert hus utvecklas hela tiden med trädgård osv. Brukar kika in hos dig ibland :)
Nu har jag en till fråga som jag hoppas du vill och kan svara på!
Vad jag förstått det som så har ni en trappa från snickarlaget och försökt få en kulör på trappan likt golvet. Vi ska med ha en trappa från snickarlaget och en kulör likt golvet som är Kährs Noveau Snow (Har skickat golvprovet). Snickarlaget vill däremot veta om vi vill att golvet ska gå åt grått,vitt eller beiget. Ser ut som ni fått till en bra färg. Så min fråga är: Vet du om er kulör på trappan går åt grått,vitt eller beige?
Tack så länge :)

Svar: Hej! Spännande! Vi fick ingen sån fråga så jag vet inte tyvärr :(
Sofia Tjernberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo