Mer saker till huset!

Det blir lite mkt inredningsinlägg nu kanske.. Men det mesta vi gör just nu är att bestämma inredning.. allt till huset är ju i princip bestämt! Har varit förbi huset nästan varje dag nu för att se om golvet kommit upp men inte riktigt än, är så nyfiken!!
 
Nu har vi i alla fall varit förbi Lindholms (fick med mig mannen till slut - weho) och bestämt några nya delar möbler!
Det blir en klassisk pinnstol till matbordet, känns tryggt att köpa stolar från Stolab som är ett så välkänt, svenskt företag som funnits länge. Skulle vi ångra oss i framtiden är det ett riktigt bra andrahandsvärde på dessa stolar också! Vi har valt modellen Lilla Åland designad av Carl Malmsten.
Finns bl.a. på Lännamöbler och kostar 2.280kr/st, vi kommer ha 8 stolar (4 på varje sida).
 
 
Till stolarna blir det stolsdynor i en grå nyans från Designerseye, kostar ca 210kr/st. Det är ull på ovansidan och undertill är det något läderliknande som gör att de inte halkar omkring.
 
 
Bordet blir specialbeställt från ett snickeri i Linköping där vi får ett 3 m långt bord i den vita nyans vi vill och tror vi ska välja att ha det 1 m brett istället för 90 cm som är standard! Till det köper vi benbockarna från Hay, kommer se ut ungefär såhär:
Skivan kommer dock på kanterna att vara sågade i en 45 graders vinkel. Vi vitoljar plywoodkanterna och förseglar med en mattlack (inte vi, men snickarna:)). Vi får betala ca 9500kr för bordsskivan och benbockarna från Hay går på ca 2.200kr och finns på nästan alla hemsidor, sök bara på Loop Stand.
 
Sen har jag beställt två hyllpar från nätet också, samt en byrå till hallen.
Byrån är en nyhet i höst och kommer från Bloomingville (också dansk design hehe), kostar 6.990kr.
 
 
Hyllor från Hubsch, ska köpa två till, ÄLSKAR dessa! Tror de kostar 779kr/st.
 
 
 
 
Sen två hyllor från Housedoctor som jag tror ska få vara i köket:
hittade ingen bild, kommer sen. Det är ett grått hyllplan med träkant och mässingskonsoller.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo