Projekt trädgård

Oj vad man ser fram emot gräsmattan!! Förut har det ju varit poolen jag tjatat om men mannen vill ha spabad så vi får vara oense ett tag till vi enats, och spabad kanske ändå är trevligt, man kan ju använda det året om!
Snart ska markfirman komma och tippa matjord etc, de ska också dra över tomröret för el tvärs över gräsmattan till kullen mot parken så vi kan ha belysning i bakkant av trädgården. Vi kommer sätta tujahäck även mot andra grannen när dem flyttat in, i bakkant blir det nog både häck och staket. Sen bygger vi nog en pergola på trall i bakkant av trädgården. Sen blir det oslingslådor, kryddbänkar, lite insynsskydd, mur etc.. 
-
Vi har nu gett oss in i djungeln för gräsklippare också. John, min chef, har Robomow, men han rekommenderar mig att skaffa en Husqvarna för att de är bättre så jag googlade på bäst i test nu ikväll! Robin har ju tidigare velat Klippa gräset själv och sett fram emot det men när jag förklarade fördelarna med att slippa uppsamlare, kompost etc så tror jag han insåg fördelarna! Då kan vi lägga tid på annat! Har tittat på en modell hos Husqvarna:

Medelklass eftersom vi inte kommer ha jätteavancerad trädgård, inte så stor lutning och inte sååå många kvm, men samtidigt vill man att den ska kunna klippa i blött gräs, när det regnar, när gräset är lite längre, att den inte ska rymma (haha, det var en del som gjorde det på testet!), att det inte ska bli "spår" efter den, att den ska vara driftsäker, inte skada hundarna - att den ska kunna sköta sig själv helt enkelt till så stor del som möjligt! Plus hade varit om man hade haft en app till men då blir den lite dyr tyvärr!

snart gräääääs!!






Maria Ekström

Jag har Huskvarna, typ den minsta varianten. Fast jag har ju inte kunnat testa den är;) men den bör räcka när man läser om den.

Svar: De verkar överlägset bäst så vi kör på en sån! Är det bökigt att lägga ut linan?
Sofia Tjernberg

Anonym

Ingen aning..har en leråker vet du så jag har inte kommit till det momentet än😉

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo