Såstips!

Är mäkta stolt över att jag gjort en lika god sås som vi fick från fin restaurang förra måndagen när vi hade vinprovning. Såsen är gjort på St Agur ost eller Saint Agur som den också kan stavas, en blåmögelost med en mild, god smak- inte lika distinkt som gorgonzola. Den är inte jättebillig men lätt värd pengarna. Trodde inte jag skulle lyckas få till en så god som jag åt men tror jag namne mig gjorde det. 
Gjorde den enkelt på crème fraîche och vispgrädde och svartpeppar samt salt. Går säkert att ha i buljong etc men jag gillade krämigheten utan och det är ju osten som ska sätta smaken!
Vi blev serverade såsen till oxfilé och nu gjorde jag den till fläskfilé. Funkar säkert utmärkt till kyckling eller pasta också. Prova! Ni kommer inte ångra er! 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo